Loading...

Terms & Conditions

Leveringstid
Leveringstiden er ca. 1-5 dage alt afhængig af størrelse og detaljer. Ved bestilling modtager du en bekræftelse for din bestilling og et forventet forsendelses- / afhentningstidspunkt. Hertil kommer forsendelsestiden. Alle varer blive sendt med Post Danmark.

Det er også muligt selv at afhente din plakat.

Afhentningssted: Butik Rebel, Ahornsgade 24, kld th, 2200 København N


Fortrydelsesret og returprocedure
Du har som kunde ret til at fortryde dit køb. Og du kan derfor indenfor 14 dage fra modtagelsen returnere den bestilte leverance i den originale emballage. Fortryder du et køb og ønsker at returnere din leverance, skal du sende din leverance til ovenstående adresse.


Reklamation
I tilfælde af fejllevering eller mangler ved leveringen skal køber reklamere til Urban Hagen indenfor 14 dage fra modtagelse. Varen fremsendes med kopi af faktura til ovenstående adresse.

Personlige oplysninger
Alle personlige oplysninger, du giver os, eller at vi får vil blive håndteret af Urban Hagen ansvarligt. De personlige oplysninger, du giver, vil blive brugt til at sikre leverancer til dig, kreditvurderingen, for at give tilbud og oplysninger om vores katalog til dig. De oplysninger, du giver, er kun tilgængelig for Urban Hagen og vil ikke blive delt med andre tredjeparter. Du har ret til indsigt i de oplysninger, der vedrører dig. Du har altid ret til at anmode Urban Hagne til at slette eller rette oplysningerne opbevares om dig. Ved at acceptere de Urban Hagen betingelser, accepterer du ovenstående.

Tryk teknikken 
GICLÉE TRYK - som udtales noget i retning af "zhee-clay" er en moderne trykteknik, der i stigende omfang anvendes ved fremstilling af højkvalitetstryk eller litografier. Teknikken borger i dag for langtidsholdbare, lysstærke farver og meget nuancerede farveprint, der gengiver fine nuancer optimalt. Giclée anvendes både på papir og lærred.

Det er ikke en billig trykteknik, hvorfor man da også primært ser giclée tryk anvendes ved fremstillingen af eksklusive kunsttryk. Giclée fremstilles ud fra en digital kilde, typisk et digitalt foto i højeste opnåelige opløsning. Derefter anvendes en særlig inkjet-printer til at sprøjte farverne på papiret eller lærredet, ofte i et ganske tykt lag. Teknikken tilskrives franskmanden Jack Duganne, der i 1991 var den første til at anvende giclée til fremstilling af kunsttryk i høj kvalitet. 

Giclée refererer normalt til et nummeret tryk eller et unika tryk, printet på papir/lærred af arkivkvalitet med fuldpigmenteret blæk der er uv-stabilt.

Free shipping: Europe
Orders over 800 dkk / 110€
Free shipping: Worldwide
Orders over 170$
Top

Your Cart

Total:
0,00 kr
Secure Checkout Or view cart